ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ασφαλιστικά προγράμματα

Τα ασφαλιστικά προγράμματα που παρέχει η VOLKSWAGEN BANK, διαπνέονται από την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία και αντανακλούν τη δυναμική της ευρωστίας του Χρηματοπιστωτικού Ομίλου, παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη, όχι μόνο για τα αυτοκίνητα του Ομίλου Volkswagen αλλά και για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου κάτω από ειδικές συνθήκες.

Αφορούν τόσο αυτούς που έχουν επιλέξει κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της VOLKSWAGEN BANK, όσο και αυτούς που δεν έχουν κάνει αυτήν την επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, προσφέρουν πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Προνομιακά ασφάλιστρα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας
  • Μεγάλο εύρος επιλογών σε ασφαλιστικά προϊόντα και καλύψεις
  • Εγγύηση Αξίας του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας που σας αποζημιώνει στην αρχική τιμή αγοράς (τιμολογιακή αξία)
  • Μηνιαία καταβολή μέσω της αποπληρωμής της χρηματοδότησης
  • Δυνατότητα ασφάλισης για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης, που σας παρέχει: Σταθερά ασφάλιστρα ανεξάρτητα από τυχόν ζημιές
  • Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης χωρίς υποχρέωση ετήσιας ανανέωσης
  • Ολοκληρωμένη κάλυψη για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης
  •  
  • Δυνατότητα εξόφλησης σε 3 ή/και 6 άτοκες δόσεις ανάλογα με τη διάρκεια του συμβόλαιο αλλά και on line υπηρεσία πληρωμής

Εάν επιθυμείτε να στείλετε αίτηση προσφοράς ασφάλισης του οχήματός σας, πατήστε εδώ!

AUTO PROTECTION BASIC

Πρόκειται για μια ασφαλιστική πρόταση που σας παρέχει τη σιγουριά που χρειάζεστε έναντι των πιο συχνών κινδύνων και απροόπτων κατά τις μετακινήσεις σας.

AUTO PROTECTION

Επειδή οι σύγχρονες κοινωνικές συνθήκες εγκυμονούν ιδιαίτερους κινδύνους όπως κλοπές, τρομοκρατικές ενέργειες, κ.ά., το ασφαλιστικό αυτό πακέτο περιλαμβάνει πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας αυτοκινήτου, που καλύπτουν πελάτες με αυξημένες ανάγκες, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα.

AUTO PROTECTION PLUS

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας που σας προσφέρει τις αυξημένες καλύψεις Auto Protection με επιπλέον κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, μερική κλοπή, νομική προστασία, καθώς και ασφάλεια από απρόοπτα ακραία καιρικά φαινόμενα.

PROTECTION GOLD

Τα προγράμματα Gold σάς προσφέρουν ολοκληρωμένες καλύψεις που χρηματοδοτούνται από τη VOLKSWAGEN BANK και σας εξασφαλίζουν ευνοϊκούς όρους και μοναδικά πλεονεκτήματα.

PROTECTION GOLD PLUS

Αυτό το πρόγραμμα για ασφάλιση αυτοκινήτων συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων Σταθερού Ασφαλίστρου και περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις του Protection Gold. Επιπλέον, σας παρέχει καλύψεις για θραύση κρυστάλλων, μερική κλοπή καθώς και ασφάλεια από απρόοπτα ακραία καιρικά φαινόμενα.

TRUCK INSURANCE

Το Truck Insurance αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει τόσο τον οδηγό, όσο και τον ιδιοκτήτη ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου (LVC).

TRUCK INSURANCE PLUS

Για τον επαγγελματία που επιθυμεί ακόμα περισσότερες καλύψεις και μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στις μετακινήσεις του οχήματός του (LVC) δημιουργήθηκε το Truck Insurance Plus. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει επιπλέον προστασία από απρόβλεπτους κινδύνους όπως: πυρκαγιά, τρομοκρατικές ενέργειες, κ.ά.