ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η VOLKSWAGEN BANK είναι το υποκατάστημα της Volkswagen Bank GmbH στην Ελλάδα που με τη σειρά της ανήκει στη VOLKSWAGEN AG, τον μεγαλύτερο οργανισμό χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου, στην Ευρώπη.

Με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εξυπηρέτηση, προσφέρει ολοκληρωμένα, πρωτοποριακά χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά προγράμματα και διαθέτει λύσεις στα μέτρα σας. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που σας παρέχει η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τραπεζική δύναμη στην αυτοκίνηση και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα.

 

> On-line πληρωμή ασφαλίστρων

 

Τώρα μπορείτε να εξοφλείτε το ασφαλιστήριο του οχήματός σας με έως 6 άτοκες δόσεις, εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά!

Μάθετε περισσότερα

> Η εταιρεία

Η VOLKSWAGEN BANK μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη είναι η εταιρία με τα πιο πρωτοποριακά ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προγράμματα για αυτοκίνητα Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA και μοτοσυκλέτες Ducati.

Μάθετε περισσότερα

> Τα εμπορικά μας σήματα

Η VOLKSWAGEN BANK διαθέτει τα εξειδικευμένα τμήματα Volkswagen Financial Services, Audi Financial Services, SEAT Financial Services, ŠKODA Financial Services και Ducati Financial Services για την εξυπηρέτηση των αντίστοιχων πελατών της με ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις προσωπικές τους απαιτήσεις.

Μάθετε περισσότερα

> Προϊόντα & υπηρεσίες:

Χρηματοδότηση και ασφάλιση

Μέσα από τα εξειδικευμένα τμήματά της, η VOLKSWAGEN BANK έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατρέχουν όλη τη διαδικασία απόκτησης του οχήματος: Από την αγορά του μέχρι την επέκταση εγγύησης.

Μάθετε περισσότερα

> GDPR

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα σχετικά δικαιώματά σας παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.