ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES είναι το υποκατάστημα της Volkswagen Bank GmbH στην Ελλάδα που με τη σειρά της ανήκει στη VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES AG, τον μεγαλύτερο οργανισμό χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου, στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα προσφέρει ολοκληρωμένα, πρωτοποριακά ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω της Volkswagen Financial Services, της Audi Financial Services, της SEAT FINANCIAL SERVICES, της ŠKODA Financial Services και της Ducati Financial Services.

Με γνώμονα τη δική σας βέλτιστη εξυπηρέτηση διαθέτει λύσεις στα μέτρα σας. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που σας παρέχει η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τραπεζική δύναμη στην αυτοκίνηση και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα.

 

> On-line πληρωμή ασφαλίστρων

 

Τώρα μπορείτε να εξοφλείτε το ασφαλιστήριο του οχήματός σας με έως 6 άτοκες δόσεις, εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά!

Μάθετε περισσότερα

> Η εταιρεία

Η VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη είναι η εταιρία με τα πιο πρωτοποριακά ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προγράμματα για αυτοκίνητα Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA και μοτοσυκλέτες Ducati.

Μάθετε περισσότερα

> Τα εμπορικά μας σήματα

Η VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES διαθέτει τα εξειδικευμένα τμήματα Volkswagen Financial Services, Audi Financial Services, SEAT Financial Services, ŠKODA Financial Services και Ducati Financial Services για την εξυπηρέτηση των αντίστοιχων πελατών της με ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις προσωπικές τους απαιτήσεις.

Μάθετε περισσότερα

> Προϊόντα & υπηρεσίες:

Χρηματοδότηση και ασφάλιση

Μέσα από τα εξειδικευμένα τμήματά της, η VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατρέχουν όλη τη διαδικασία απόκτησης του οχήματος: Από την αγορά του μέχρι την επέκταση εγγύησης.

Μάθετε περισσότερα

> 10 χρόνια VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES. 10 σε όλα!

Φέτος η VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES κλείνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει! Ασφάλεια, εξυπηρέτηση, χρηματοδότηση, σιγουριά, εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, δέσμευση, υπευθυνότητα, καινοτομία και επιτυχία είναι οι 10 αξίες πάνω στις οποίες έχτισε εικόνα κύρους και πρωτοπορίας όλα αυτά τα χρόνια.

Μάθετε περισσότερα